facebook
 
menu

Auto belettering

autobelettering

Het beletteren van uw auto is een vorm van reclame die zeer effectief is. Heeft u er wel eens aan gedacht hoeveel mensen per dag de reclame op uw bedrijfsauto zien met autobelettering? Als u zelf op de weg bent moet u maar eens tellen hoeveel auto's u onderweg ziet. Daarom is autobelettering tegenwoordig zo populair. Na tv reclame is autobelettering de meest doeltreffende manier van reclame. En autobelettering is een stuk voordeliger dan tv reclame, daarnaast hoeft u uw auto maar één keer  te beletteren en u kunt weer jaren verder. Reclame-uitingen die in het verleden populair waren, zoals reclameborden, reclame in een krant verliezen aan populariteit. Dit komt omdat mensen meer zijn gaan geloven in reclame-uitingen van medeburgers, die medeburger is per slot van rekening net zo iemand als u of ik. Vandaar de populariteit van reclame-uitingen via allerlei social media (facebook, twitter, hyves). De autobelettering wordt óók ervaren als één van de reclame-uitingen met een persoonlijk tintje en is de laatste jaren daarom ook in populariteit gestegen.

Natuurlijk willen wij u graag van dienst zijn met het op een zeer professionele wijze beletteren van uw auto. U kunt kiezen uit simpele éénkleurige tekstblokken met bijvoorbeeld de contactgegevens van uw bedrijf, maar ook veelkleurige belettering met andere informatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben monteurs in dienst die de belettering op een snelle en deskundige manier aanbrengen, zodat de belettering voor jaren goed blijft zitten. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland, niet ver van Zierikzee.

Zoals u weet heeft uw bedrijfsauto in Nederland nogal te maken met allerlei verschillende weersinvloeden, dit geldt uiteraard ook voor uw belettering. Wij maken gebruik van hoogwaardige folies, zodat uw belettering jarenlang goed bestand is tegen allerlei weersinvloeden.

Welke auto u ook wilt laten beletteren, een personenauto van uw bedrijf, een busje van uw bedrijf, of een grote vrachtwagen van uw bedrijf, wij hebben er de juiste belettering voor.

Wist u overigens dat er bedrijven zijn die aan particulieren vragen om in hun eigen auto rond te rijden met uw belettering, uiteraard tegen een vergoeding. Op deze manier wordt uw belettering nog veel vaker zichtbaar op de weg en is dus nog doeltreffender.

Customize your car!

Customize your carWil je je auto onderscheiden van alle andere auto's en je auto voorzien van een personal touch?

Of je nu je spiegels een andere kleur wilt geven of je dak wil voorzien met een hip en trendy design, of je auto een sportieve look wil geven, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Maak een vrijblijvende afspraak en zie wat er allemaal mogelijk is met de tientallen soorten folies, designs en raamfolies en zo je auto JOUW auto te maken.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u verder kunnen inlichten over mogelijkheden en prijzen