facebook
 
menu

Full Color Prints

Onze groot formaat full-colour prints daar kunt u echt niet omheen. Prachtige haarscherpe foto's kunnen door ons worden aangebracht op elk oppervlak dat u maar wenst. Geef uw keuken, woonkamer of badkamer een origineel dessin. Wilt u een bad nemen midden in een bos, of liever in de woestijn. Met behulp van full-colouring maken wij het in geen tijd voor u in orde. Maar ook uw kantoor kunnen we met behulp van full-colouring  in korte tijd een andere uitstraling geven, een uitstraling die bij u en uw bedrijf past. Wat denkt u van een kantoor met uitzicht op de wolkenkrabbers van Manhattan, of kijkt u liever uit op het strand van Malibu. U zegt het maar en wij maken het voor elkaar.

Heeft u zelf goede scherpe foto's tot uw beschikking waarmee u uw woning wilt uitrusten, ook dat kan. Als de kwaliteit van de foto's voldoende is, maken wij er een grote full-colour print van en brengen die aan op elke door u gewenste plek. Zo heeft u in bijvoorbeeld uw slaapkamer door full-colouring altijd zicht op dat éne plekje waar u tijdens een vakantie zo verliefd op bent geworden.

Fullcolorprints

Met behulp van hoogwaardige printtechnieken zijn wij in staat om via full-colouring dit allemaal tot stand te brengen. Prachtig glad worden de afbeeldingen door onze deskundige monteurs aangebracht.

Ook is de full-colour methode toe te passen op uw auto of uw bedrijfsauto. Wilt u graag dat uw auto opvalt, omdat u uw auto als reclame-uiting wilt gebruiken bijvoorbeeld. Via full-colouring kunt u uw auto de uitstraling geven die u maar wenst. Ook kunnen de full-colour prints via een moderne techniek genaamd carwrapping op een verantwoorde manier op uw auto worden aangebracht, zodat uw oorspronkelijke laklaag jarenlang volledig beschermd wordt tegen allerlei invloeden. Met full-colouring kunt u uw auto op een effectieve manier inzetten om als reclame-uiting van uw bedrijf dienst te doen. De laatste jaren is uit onderzoek gebleken dat auto-reclame als één van de meeste doeltreffende en betrouwbare reclame-uitingen wordt beleefd door de consument. Net zoals reclame-uitingen via de moderne media wordt het namelijk beleefd als een reclame van een medeburger en daardoor als veel betrouwbaarder dan bijvoorbeeld reclame via de televisie of via de krant.

U begrijpt het wel, de mogelijkheden van full-colouring worden alleen beperkt door uw en onze fantasie. Neemt u gerust contact met ons. Ons bedrijf is gevestigd te Nieuwkerk op Schouwen-Duiveland, niet ver van Zierikzee.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Gevelreclame

Natuurlijk kan full-colouring ook gebruikt worden als een vorm van gevelreclame. Op een vlakke ondergrond kunnen wij ook uw winkel de uitstraling geven die u het liefste wilt hebben. Wilt u vooral de gezelligheid van uw bedrijf benadrukken, dan maken wij voor u een full-colour print van een gezellig bruin café. Wilt u meer benadrukken dat uw bedrijf betrouwbaar is, dan kunnen we een daarop aangepaste full-colour print aanbrengen. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat  dit allemaal op een professionele wijze door onze monteurs wordt afgewerkt. Neemt u gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.